Taneli

Tasapainotuslaskuri

Taneli on kuntien ja kaupunkien säästötoimenpiteiden tueksi kehitetty työväline, jonka avulla voidaan tasapainottaa taloutta yhdessä asukkaiden kanssa. Taneli havainnollistaa asukkaiden valitsemien toimenpiteiden vaikutusta ja niistä saatavia taloudellisia säästöjä. Näin saadaan arvokasta tietoa asukkaiden näkemyksistä ja tukea valittuihin säästötoimiin. Tämä mahdollistaa yhdessä asukkaiden kanssa suunnitellut ratkaisut palvelujen tai toiminnan muutoksista sekä säästötoimenpiteistä.

Tanelilla luodaan äänestyksiä, joissa esitetään kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja eri säästötoimenpiteistä. Kuntien asukkaat vastaavat esitettyihin kysymyksiin valiten itselleen sopivimmat säästövaihtoehdot. Tanelin avulla kunnat saavat tietoa asukkaidensa näkemyksistä ja mielipiteistä.

Ota yhteyttä!

Heräsikö mielenkiinto palvelusta tai sen mahdollisuuksista? Tuliko mieleen kysymyksiä tai jäikö jokin palvelusta epäselväksi? Vastaamme mielellämme kaikkiin yhteydenottoihin tai kysymyksiin. Käydään yhdessä palvelut läpi ja muokataan niistä teidän kunnallenne sopiva kokonaisuus.